Testimonial

Terima kasih kerana membeli dengan kami. Kami amat menghargai segala komen, cadangan serta kritikan yang anda berikan. Kami sedaya upaya menyediakan baju renang yang berkualiti pada harga yang berpatutan. Terima kasih kerana membeli dengan kami.  Sedar tak sedar sudah jauh produk ini kami pasarkan bukan sahaja di Malaysia bahkan hingga ke Finland, Netherlands, Jepun, UK, US, New Zealand, Australia, Qatar, France, Australia, Morocco, Singapura, Thailand..

Di bawah ini adalah antara testimonial yang kami terima:

5 star
72%
4 star
24%
3 star
2%
2 star
0%
1 star
0%
Powered by Customer Reviews Plugin
  1. Rated 5 out of 5

    Azlina (verified owner)

    Was this review helpful to you?
  2. Rated 5 out of 5

    Nur hanani (verified owner)

    Very comfortable

    Was this review helpful to you?
  3. Rated 5 out of 5

    Noormila (verified owner)

    Was this review helpful to you?
  4. Rated 5 out of 5

    Syahwani Shaik Kassim (verified owner)

    Was this review helpful to you?
  5. Rated 5 out of 5

    Norfabilah binti Md yusop (verified owner)

    Perfect!

    1 out of 1 people found this helpful. Was this review helpful to you?
  6. Rated 5 out of 5

    Sumarni (verified owner)

    Was this review helpful to you?
  7. Rated 5 out of 5

    Sumarni (verified owner)

    Was this review helpful to you?
  8. Rated 5 out of 5

    Anonymous (verified owner)

    1 out of 1 people found this helpful. Was this review helpful to you?
  9. Rated 5 out of 5

    Anonymous (verified owner)

    Was this review helpful to you?
  10. Rated 5 out of 5

    Zuriamiza (verified owner)

    Was this review helpful to you?
1 2 3 11

 Matus terima kasih. abang posmen baru ja hantar kenkawan pejabat suka sangat. diorang pon nak order jugak terima kasih ye. nice dealing dengan matus. ~Farah Farhana, Sintok, Kedah

Salam…. dah dapat bajuu… best lah baju tueee… asyik duk try jerrr.. cuti nie baru nak p berenang… tak sabar nieee.. dpt baju cantikk.. TQ Matus.. ~Nor, KL

Salam matus..sya dah rec parcel..nanti balik keja sya nak try dulu…kalau sya nak tukar, will contact u back..tq for your promt svc.. ~Husna, Kulim

Salam, Matus…saya ada layari laman web ***** swimsuit …ada corak baju renang nya sama macam yang saya beli iaitu SC-01 tapi harga matus jauh lebih murah la.. ~Azwa, Perak

Gambar anak2 Puan Jun yang memakai baju renang muslimah gembira bermain air.

Salam matus, sayadah terima swimsuit saya, tima kasih, puas hati dan raanyer llulus utk tayangan umum, hehehe,beli ye matus, saya dah add gak link blog ni ke blog saya. ~Janna,Sabah

Salam Matus, Saya dah dapat baju renang tu semalam.. alhamdulillah nasib baik muat.. hehe.. dia longgar sikit.. tapi takper la.. takder la nampak bentuk badan.. hehe.. ~Mardiana, ShahAlam

Assalamualaikum wbt,

Saya telah terima baju renang muslimah yang diorder hari ini. Terima kasih di atas servis penghantaran yang pantas. Seronok dapat berurusniaga dengan Matus. Harap dapat keluarkan lebih banyak lagi pilihan Baju Renang Muslimah. Wasalam…~Azwa, Perak

Salam matus saya dah trima baju renang 2 ok fit tuk badan saya.Terima kasih ya, next time klu de bajet nk beli yang floral plk lah. ~Zunita, Johor

salam… dah receive baju ptg td…..cantik n longgar je…kire sedang elok la….dapat je baju trus pi swimming kat pool kondo…skrg x perlu risau kene tegur ngn guard coz pkai t-shirt n track suit ….bleh swimming ngn lebih tenang…..thanx yek sbb jual baju ni…..nnt nak order utk mak lak…coz mak pun berkenan…..katenye cantik ,longgar n murah….coz ari tu die try yg kat shopping complex saiz XL ketat gile n mahal lak tu… ~Nurul Nadia, Selangor

Asslkm, baju renang dah trima. Cantik ngam2 badan. Tkasih~Puan Faridah, KL

Salam matus, bj dah sampai. Thanks my girl seronok sangat.~ Zura , Ipoh

Gambar anak2 Pn Shima yang begitu gembira memakai baju renang muslimah setelah mendapat baju renang tersebut. Sedia untuk berenang.. 🙂

Salam Matus. Baju tu dah sampai semalam. Memang comel sangat. Thanks ye.~ Suhaila, Klang

Salam matus. I dah terima swimsuit tu. Memang cantik sangat, pakai pun comfortable. Memang puas hati and worth it. Thanks Matus! ~Emma,Johor

Salam matus. Dah terima parcel kul 9 tadi. Dah tr n tunjuk kat member2. Sgt puashati sbb x fit tu yang order besar skit. Nnt nak order untuk anak plak. Tqvm

 

Salam, baju tu dah d terima. Dah cuba, muat je badan dan cantik…. ~ Nor Aziah, Selangor

A’kum matus. Baju renang dah sampai. Thanks! Pagi dah sampai. Sempat bawak cherating. 🙂 ~ Suhaila Abdullah

Salam matus, saya dah dapat baju renang saya semalam. Sedang elok je dengan sy…..Terima kasih ye tolong arrange hantar untuk saya. Thank you juga pada abang matus sbb sudi hantar sampai office saya. Member ada nak beli. Nanti saya tolong promote ye. : ) ~ Leenda, Shah Alam

I’ve tried the swimming suit, it suits me well. tq very much. Thanx matus, dipuji cun dek tokguru renang tadi pakai baju renang matus. best giler dalam air. Hahahaha….Tadi akak promote kat dia… dia asyikkata baju matus lawo bangat! ~ Ain, Shah Alam

Matus, terima kasih. Akak dah terima dan puas sangat dgn kualiti. ~ Kuzi

Matus, i just received my suit.. look nice on me. bole promote kat kawan2 pulak. btw tahniah d atas usaha fardhu kifayah anda ; ) – Farah Hanum

Salam matus. Baju Renang dah sampai.. Mekacihh banyak2! Memang cantik! Alhamdulillah padan pulak dengan anak daraku itu! Senang berurusan dengan Matus ni. ~ Mulberi

Akum. Nak bagitau swimsuit dah sampai pagi tadi. Cantk! Tq very much

Salam Matus, akak dah terima baju tu.. TQ. Lain kali boleh beli lagi. Now dah ada 2 pasang.. Hehe.. ~ Yati, KL

Received d swimsuit 2day, unexpectedly fast! A god fit, but the leggings are slightly short 4my legs. hehehe.. I like it though. Thanks so much 4 prompt delivery n good service ~ Jumiaty, Singapore

Salam Matus, Marini dah terima baju renang. Cantik..Puas hati. TQ ~ Marini

Salam..Nnt kalau ada yang baru jangan lupa kluar kat internet ye. Bye ~ Diana

Salam.. Baju renang Rin dan Safura da sampai tengahhari tadi. Rin baru lps try.Alhamdulilah. Muat2 aje. X longgar, X ketat. Ok je. Puas Hati. BTW tq. ~ Azrin, Jitra

Salam.. Matus, Swimsuit dah d terima. Cantik sgt. Terima kasih. ~ KakFiza

Salam.. Matus, Dayah dah terima dah. Lovin it. TQ.. ~ Hidayah, Kelantan

Matus, tq. Dah dapat parcel. Cantik dan selesa. ~ Fitrah

Salam Matus. Baju sampai Jumaat. Semalam siap da pakai da. It’s great! Thanks a lot. ~ Husni Haryani, Australia

Salam. Akak, baju renang saya dah sampai. Terima kasih bebanyak. ^^mmg elok2 dengan badan saya. Nak buat g kuliah pon blh. Hehehe ~ Izyani, USM

Salam Matus, Saya dah dapat baju renang tu semalam..alhamdulillah nasib baik muat.. hehe.. dia longgar sikit.. tapi takper la.. takder la nampak bentuk badan.. hehe..thanks, ~ dian

salam.. kak saya dh terima baju petang td..cantik..saya beli ye..terima kasih.. =)
~Syamimi, Penang

Salam Matus, Thank u very much…sy baru dapat swimming suit tu hr ni….
baju tu kemas n padan ngan sy (walaupun dh nk masuk 6 month pregnant heheh…) Thank u very much and nice dealing with u….will contact u later if ade lagi tempahan…thanks…:) ~ Asmawati, Perak

 Salam.. sy dah terima bj tuh 2 days ago..thank you for your service..really like the suit.. wassalam..
~ Jasmine Aida

 Salam Matus, saya dah terima baju tu.. terima kasih,… nanti saya try pakai. thanks and great dealing with you. ~Haryati

Assalamualaikum. Mai dah pakai baju renang akak wat kelas renang semalam. Best. Semua b’puas ati. TQ. Ingat nak beli lagi nanti. Kalau ada set sporty warene purple saiz M dah ada stok, tlg simpankan. Mai nak order nanti. TQ
— Via SMS from Mai, JB, 013 732**** 23 Julai 2009

Salam. Tima kasih byk2. Akak kat Lang Tgh enjoy snorkeling pakai swimming suit baru. Kain dia ringan n memang senang nak bergerak. Thanks
— Via SMS from Radziah, KL 012307**** 4 Ogos 2009
(Akak ni dah beli sebelum ni, tapi beli lagi satu. Huhuhu. Thanks akak sbb beli ngan Matus. Seronok kenal ngan akak)

Salam, Sy dah dpt ur parcel today. Tq for the great service!
— Via SMS from Shahreda, Seremban 019****901 14 Okt 2009

Salam. anyway zai nak ucap terima kasih byk2 pada matus..bkn apa, muslimah swimsuit tummg selesa.. mula2 tu ragu2 jgk tp after guna kat s. lagoon ari2 mmg cnfirm berbaloi =) kira belum cuba belum tahu..hehe..thanks!–Via SMS Zai, Shah Alam 019595**** 16 Okt 2009

Ok. Dah dapat no tel cikgu renang tu. TQ. Balik dr rumah matus smlm alya tak abis2 pakai swmg suit baru dia, Pening lak kplaa nak layan dia swmg. apa pun puas hati sbb bj tu cantik. TQ— Via SMS Pn Asma, TTDI 016225****, 26 Okt 2009

Salam.. I dah receive ur item..memang sedang elok.. glad to hv business with u. nanti kalau ada ybaru, bgtau la..leh beli.. hehe
— Via SMS 019850****, 27 Okt 2009

Salam Matus.. Saya dah terima pakaian renang tengah hari tadi. Thank you. Fits me well n my mumu love it! Nice to deal with u— Via SMS Rosmawati, Rawang, 012****915, 3 Nov 2009

Salam kak, bju renang tu dh arrived safely. muat x ketat x longgar just nice.. berbaloi-baloi.. x sbr nak g swim nnt saya promote kat kwn2. nice dealing with u super fast reply even tgh malam n deliverypun speedy… tq— Via SMS Fauzus, 012***381, 20 Nov 2009

Salam kak Matus.. i have received de swimsuit yesterday.. tq so much.. so nice n comfortable.. 🙂—Via SMS 016215****, 9 Dis 2009

 Askm matus. Baju dh sampai. Anak akak dah pakai.Dua dua ok. Cantik la baju nya. TQ Matus.
— Via SMS Zainun, Melaka, 019752****, 15 Dis 2010

Salam. Matus, tq baju dah sampai. Seronoknya macam mimipidpt pakai muat2. Husb ckp seronok kalahkan anak…TQ
— Via SMS Hanani, 019410****, 15 Dis 2009

Aslmkm Matus. Akak dah dpt baju renangyg akak tempah, husbn baru je sampai rumah.. cantiknya, just nice for her size! my daughter Dhiyadah tak nak bukak nak pakai tidur! Rasa nak tempahsatu lagi, tapi kena tunggu kain design lainlah.
— Via SMS Yusma, KL, 012267****, 16 Dis 2009

Salam, sis bj dah sampai. TQVM! Cntk sgt2. 🙂
— Via SMS Nita, 013****441, 22 Disember 2009

Salam dik. Cantiknya swimming suit ni. akak suka sgt. TQ
— Via SMS 019743****, 23 Disember 2009

sy dh dpt bj renang tu.. elok2 saiz sy. tgh pakai ni. haha… cantik & selesa. thank u 🙂
— Via SMS Diana 017576****, 23 Disember 2009

Salam, tkasih pn Matus. Brg br hj sampai.. Blk nnt akan minta wife cuba.. Teruskan perkhidmatan yg mesra dan cekapsebegini.. Semoga terus maja. Wsm
–Via SMS En Razib 013276****, 30 Disember 2009

Kak sue dah dpt swimming suit semalam. Anak dah cuba & just nice, cantik corak in real life dr gambar 🙂 Nanti kak Sue emailkan gambar bila senang. Kak sue beli. Few months ago kak Sue ada beli swimming suit untuk diri sendiri tapi smpai la ni tak pakai lagi, kena postpone klas 🙂
— Via SMS Kak Sue, 013340****, 15 Januari 2010

Salam Matus. Saya baru terima parcel, cantik sangat. Saya hepi dgn baju renang nih. Sy dh promo kat kawan2.. Insya allah akan ada urusniaga lagi. Salam.

Ye, saya beli. lagi satu, size ni memang ngam sangat, tak ketat n tak longgar.hepi..hehe..ok. selamat malam.
— Via SMS, 013830****, 15 Januari 2010

Salam matus. Baju renang dah sampai, Amat berpuas hati Kualiti tahap international. Insya allah ada 2 kakak ipar saya akan beli dengan matus.
–Via SMS, 017207**** , 18 Januari 2010

My mother in law already received that swimming suit.thanks for the fastest action.great trade. Thanks Regards Ida, UK

Kak Izz di Pulau Redang

Salam, Matus, kak izz dah pakai baju renang tu, mmg best, selesa bila dlm air. Senang bila nak buat aktiviti renang & snorkeling. Cepat kering & senang untuk diuruskan. Terima kasih ye! ~ Kak Izz

************************